Tüp Bebek Bilgilendirme Toplantısı için her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günü saat 11:00'de buluşuyoruz.
Katılım ücretsizdir.
Bilgi ve Kayıt için;
Tel: 444 3 777 - 1620 / 1621
E-mail:
i
vf@amerikanhastanesi.org
1996 yılında Hacettepe Üniversitesi ve İngiltere'den gelen dört doktor ve iki embriyolog tarafından kurulan Amerikan Hastanesi Yardımcı Üreme Teknikleri Ünitesi faaliyete başladığı andan itibaren ülkemizin konusunda önde gelen merkezleri arasındaki yerini koruyor. Türkiye'nin ilk üreme sağlığı merkezlerinden biri olan ünitemiz aynı zamanda 21. yüzyılın devrim niteliği taşıyan tekniği endoskopik cerrahinin de İstanbul'daki öncülerinden…
Merkezimiz, yıllar içinde kalite standardını hep bir üst seviyeye taşıyarak, prensiplerinden ödün vermeden hizmet sunmaya devam ediyor. Uluslararası tıp alanında güncel ve kanıta dayalı tüm uygulamaları bünyesinde barındıran Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezi, sağlık hizmetinin doğasına en çok uyan şekilde "ekip hizmeti" veriyor. Kıdemli doktorların tecrübesi, genç hekimlerin dinamizm ve enerjisi, mesleki etik değerlerin her şeyin önünde gelmesi, kliniğimizin ekip ruhunu oluşturuyor.
Üreme sağlığıyla ilgili olarak mikroenjeksiyon tekniğinin de ilk uygulayıcılarından biri olan merkezimizde, daha önce çocuk sahibi olmasına olanaksız gözüye bakılan 3.000'den fazla çift anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Bilimsel çalışma ve araştırmalarımız dünya çapında saygın bilimsel dergilerde yayınlamlanıyor. Bu bilimsel saygınlık neticesinde her yıl ülkenin dört bir yanından pek çok doktor, çalışmaları yerinde izlemek üzere merkezimizi ziyaret ediyor. Doktorlarımız ve embriyologlarımız ülkemizin belli başlı büyük kentlerine giderek orada görev yapan doktorlara kısırlık ve tedavileriyle ilgili olarak en güncel bilgileri ve deneyimlerini aktarıyor.
Mikroenjeksiyon ve tüp bebek uygulamalarında elde edilen gebelik oranlarının başarısı, Avrupa'daki bir çok merkezin üzerinde sıralanıyor. Kliniğimizde preimplantasyon genetik tanıyla pek çok genetik hastalığın tanısı embriyo aşamasında belirlenebiliyor. Bu şekilde hem daha sağlıklı bir neslin oluşmasına destek olabiliyoruz hem de bazı infertil hasta grubunda gebelik oranları yukarı çekilebiliyor. Kliniğimizde, kanser hastalarında kullanılan ilaçların (kemoterapi) ve ışın (radyoterapi) tedavisinin üreme sistemi üzerindeki olumsuz etkilerine karşı, üreme fonksiyonunu koruyan tedaviler de (yumurta, embriyo dondurma, yumurtalık dokusu dondurma) hastalarımızın hizmetine sunuluyor.